Digitale marketing

Digitale marketing is de basis voor succes

Hoe hoog rank je in de organische resultaten van zoekmachines? Dit hangt van een vele factoren. Van oorsprong is content een van de belangrijkste rankingsfactoren voor SEO. Schrijven van relevante kwalitatieve content is bepalend voor succes.

 • Wat zijn succesvolle zoektermen
 • Hoe vaak moet ik zoektermen verwerken in de tekst
 • Hoe schrijf ik een goede Anchortekst

Het antwoord op deze vragen verandert met de tijd. Als je wilt dat je site goed rankt, is het belangrijk dat de zoekmachine snapt waar je website over gaat. Waar vroeger de focus lag op keyword density, wordt tegenwoordig de context steeds belangrijker. Als bedrijf is het moeilijk deze ontwikkelingen bij te benen. Search experts weten precies de juiste accenten te leggen en helpen met effectief SEO schrijven en jouw online rendement een boost te geven.

Met de juiste mix van marketinginstrumenten is het mogelijk snel en effectief in te spelen op de wensen en behoeften van je buyer persona. De ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op, waardoor ieder bedrijf tegen vragen aanloopt als:

 • Hoe verleid ik website bezoekers tot het achterlaten van gegevens
 • Hoe kan ik meer conversies genereren

Als bedrijf is het moeilijk de ontwikkelingen bij te benen. Experts in digitale marketing beschikken over up-to-date kennis, ervaring en tools waardoor zij veel tijd voor je kunnen besparen. Vaak bestaat de mix, voor de meest optimale ROI uit een aantal thema’s. De combinatie van traffic en conversie is onmisbaar en cruciaal.

De klant staat centraal

Waar vroeger gebruik werd gemaakt van traditionele marketingkanalen en de klant werd overspoeld met push berichten, bepaalt tegenwoordig de klant welke informatie hij tot zich neemt op het moment dat hij daar behoefte aan heeft.

Met analyse tools kun je realtime het gedrag van je doelgroep analyseren en daar vervolgens met jouw (gepersonaliseerde) communicatie op inspelen. De diensten die daarvoor worden ingezet, zijn:

Experts: voor de perfect afstemming

Een goede digitale marketing strategie met scherp geformuleerde doelstellingen is de basis voor succes. De huidige marketeer beschikt over een breed arsenaal van diensten en mogelijkheden. Als marketeer kun je veel regelen, waarbij je je blijft afvragen:

 • Waarom scoor ik niet hoog in de zoekresultaten
 • Zijn mijn Google accounts goed gekoppeld en ingericht
 • Betaal ik niet te veel voor mijn AdWord campagne
 • Hoe optimaliseer ik mijn conversies

Goede digitale marketing bureaus weten met experts in de diverse disciplines meer rendement te halen uit je online activiteiten en besparen je uiteindelijk veel tijd en geld. Met specialisten wordt een gebalanceerde mix van activiteiten bepaald, met het budget dat je daarvoor ter beschikking hebt.

Wil jij maximaal resultaat halen uit jouw campagnes? Kennismaken kan nu eenvoudig met een gratis QuickScan over jouw SEO en/of SEA campagnes. Je ontvangt een rapport over jouw performance en kan direct aan de slag met concrete tips en trucs van de specialist. QuickScan laten uitvoegen is geheel vrijblijvend en jij hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen hier wat gegevens in te vullen van jou en je concurrent.

Gratis QuickScan laten uitvoeren

Zij kozen voor Booming

 • Phillips
 • Nuon-logo
 • valk
 • JBL